Butik

1 Stk Sommeren Hukommelse Skum Pude Ice-Cool Anti-Snorke Hals Ortopædisk Sove Pude Pude Med Pillowcover For Home Sengetøj 0 thumb
1 Stk Sommeren Hukommelse Skum Pude Ice-Cool Anti-Snorke Hals Ortopædisk Sove Pude Pude Med Pillowcover For Home Sengetøj 1 thumb
1 Stk Sommeren Hukommelse Skum Pude Ice-Cool Anti-Snorke Hals Ortopædisk Sove Pude Pude Med Pillowcover For Home Sengetøj 2 thumb
1 Stk Sommeren Hukommelse Skum Pude Ice-Cool Anti-Snorke Hals Ortopædisk Sove Pude Pude Med Pillowcover For Home Sengetøj 3 thumb
1 Stk Sommeren Hukommelse Skum Pude Ice-Cool Anti-Snorke Hals Ortopædisk Sove Pude Pude Med Pillowcover For Home Sengetøj 4 thumb
1 Stk Sommeren Hukommelse Skum Pude Ice-Cool Anti-Snorke Hals Ortopædisk Sove Pude Pude Med Pillowcover For Home Sengetøj 5 thumb

1 Stk Sommeren Hukommelse Skum Pude Ice-Cool Anti-Snorke Hals Ortopædisk Sove Pude Pude Med Pillowcover For Home Sengetøj

kr143.41 kr81.75

Tags: broderet pude, ring pude medicinsk, pude sove, snorker pude, hukommelse skum pude, gel pude, astolfo, ben stå, dække pilow, satin fløjlspude.

 • - Reference: r11613
 • - På lager
 • Kategori: mall

Funktion:

Fremragende support:

god anvendelighed, kan huske form af det menneskelige halshvirvel giver overlegen støtte til hovedet, og vil gradvist at genoprette den oprindelige form efter tryk er frigivet, således at den naturlige kurve af halsen kan anvendes til madrassen.

Self-sensing temperatur:

Den hukommelse, der vil ændre blødhed og hårdhed med ændringen af temperaturen.Den menneskelige krop, der sover på memory-pude.Puden kan fornemme kroppens temperatur og husk den unikke form af den hovedet en del, og form formålet at reducere antallet af midnat vendes og vågne op.

Lav modstandsdygtighed:

liggende på den pude kan hurtigt fjerne træthed og slappe af muscle tæthed.Lav rebound kraft betyder, at lederen er liggende op, pude og madras ikke vil rebound det samme, men kan være rettet på et sted, som er relativt stabil.

Suge-buffer:

Hukommelse skum kan absorbere vægten af det menneskelige hoved, effektivt afhjælpe presset, når hovedet og puden er i kontakt med hinanden, og opnå effekten af at støtte vægten af det menneskelige hoved og forebyggelse af nakke skader.

Vend uden forstyrrelse:

når du sover med din partner, hvis en af dem vender ofte, kan det påvirke den anden part, og det unikke tryk, udgivelse og stødabsorbering funktion af hukommelse pad vil ikke blande sig med hinanden søvn, hvilket giver en rigtig god søvnkvalitet.

Hukommelse korrekte position:

Det kan simulere kroppens hoved vægtfordeling og halshvirvel form, huske den rette position, og opfylde de forskellige behov i de enkelte person, der giver eksklusiv komfort og behagelig søvn.

Sikker og beskytte kroppen:

Det kan beskytte halshvirvel, fordi det kan absorbere den stærkt faldende krop pres.Det kan give en stabil og sund søvn kvalitet for patienter med livmoderhalskræft spondylosis og ældre.

Hvis du finde dig selv vende og dreje natten igennem, snorken, overophedning, at vågne op i smerte, eller du bare ønsker at forbedre din generelle søvn kvalitet, for din Hukommelse Skum Pude med Kølende Gel i dag og oplever en højere grad af komfort, dybere søvn, og sundere liv.

Bemærk:

1.Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

2.Tillad lille afvigelse for måling af data.

3.Bemærk, at 1-3cm fejl.

Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os.

Pakkeliste

Pakke Inkluderet:

1 x Hukommelse Skum Pude

Forsendelse:

1)Vi vil sende ordren inden for 3 arbejdsdage, og i henhold til tidspunktet for betaling, skal du være i god tid, når du bestiller det.

2)Vi sender til hele Verden, fra kina air mail , og ePacket

Romannet.dk Standard Shipping.(Hvis der er en bedre måde, vil vi også vælge, at vi vil lade dig at modtage produktet hurtigere.)

3)pakken vil nå de fleste af de lande inden for 10 til 30 arbejdsdage. ( Nogle lande, der måske har brug for længere )

4)Leveringstid afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 30 arbejdsdage.

5)Varer vil ankomme i om 15-45 dage efter afsendelse( Brasilien for 60 dage),så skal du ikke åbne en tvist inden levering.Kontakt os, hvis elementer kan ikke komme i leveringen,vil vi udvide levering.

Reklamationsret og Garanti:

Hvis det produkt, der modtages tegn på skader, kan du kontakte os.Så længe du kan give et billede af den beskadigede vare og bevise, at produktet har et problem, vil vi helt sikkert hjælpe dig med at løse problemet.Der er tre måder at løse det:

Næste gang du køber en vare i vores butik, kan vi giver dig den største rabat;

Sende et nyt identisk produkt til dig, du har brug for tid til at vente på, at den ankommer;

Hvis produktet stadig er anvendelige, vil vi vælge en delvis tilbagebetaling, og en fuld refusion i tilfælde af fuldstændig skader.

Hvis du modtager et sådant produkt, vi er ked af at lade du har en dårlig shopping oplevelse, men vi håber, at du kan give os en chance for at ændre, så lad os kompensere dig, er vi meget taknemmelige for din forståelse.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget import til os .Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du mener, at du har nogen problemer med vores produkter eller service,er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negtive feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.


 • Klasse: Kvalitet
 • farve: White & Blue
 • Mønster Type: Solid
 • Del: Hals
 • Funktion: Terapi
 • Bruger: Sengetøj
 • Materiale: 100% Polyester
 • Model-Nummer: Hukommelse Skum Pude
 • Sæt Type: No
 • Form: Bølge
 • Mærke: Hokerbat
 • Vægt: 0-0.5 kg
 • Trådantal: 200TC
 • Størrelse: approx.50x30cm
 • Stof Tæller: 80
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)