Butik

Justerbar lcd-For Samsung Galaxy J2 Prime LCD-skærm Touch screen digitizer Assembly G532 G532F udskiftning af reservedele 0 thumb
Justerbar lcd-For Samsung Galaxy J2 Prime LCD-skærm Touch screen digitizer Assembly G532 G532F udskiftning af reservedele 1 thumb
Justerbar lcd-For Samsung Galaxy J2 Prime LCD-skærm Touch screen digitizer Assembly G532 G532F udskiftning af reservedele 2 thumb
Justerbar lcd-For Samsung Galaxy J2 Prime LCD-skærm Touch screen digitizer Assembly G532 G532F udskiftning af reservedele 3 thumb
Justerbar lcd-For Samsung Galaxy J2 Prime LCD-skærm Touch screen digitizer Assembly G532 G532F udskiftning af reservedele 4 thumb
Justerbar lcd-For Samsung Galaxy J2 Prime LCD-skærm Touch screen digitizer Assembly G532 G532F udskiftning af reservedele 5 thumb

Justerbar lcd-For Samsung Galaxy J2 Prime LCD-skærm Touch screen digitizer Assembly G532 G532F udskiftning af reservedele

kr126.62 kr115.20

Tags: display j2 prime, samsung, g532 lcd -, lcd-tactil j2 prime, sagen samsung sm g532f, tryk g532 g530, j2 primære skærm, display samsung g532f, j2 skærm, samsung galaxy j6 2018 j600, j2 prime touch.

 • - Reference: r11827
 • - På lager
 • Kategori: Mobiltelefon Dele

for Samsung Galaxy J2 Prime G532 LCD-Skærm

vi sælger 100% Nye top kvalitet lcd-i hele markedet.Alle LCD-vi vil teste det inden afsendelse, skal du bekræfte, at det er af højeste kvalitet.Der er mange typer af kvalitet LCD-i det marked, vi lover vores lcd-er uden nogen form for døde pixels, scratch.En stor del af bestanden, vil vi sende ud i 24 timer.Q&A:

Q: Hvilken model er det foreneligt?

A: Det er PLS TFT kapacitiv touchscreen LCD-skærm, som passer til Samsung Galaxy J2 Prime G532

Q: Hvad skal jeg gøre, når jeg modtager pakken?

A:

※ Det er nødvendigt og vigtigt at tage en video, når du pakker pakken, og det vil være en gyldig dokumentation, når du modtager beskadiget lcd-skærme.

※ Det er også vigtigt for dig at teste lcd og tage en video, før du installerer på din mobil telefonen, når det har problemer, bedes du kontakte os i god tid, kan vi udskifte LCD-for dig gratis.Hvis du har installeret på din telefon, det er ikke let at fjerne det, når du fjerner det, er det let at blive brudt.

Q: Er det støtte engros?

A: Ja, Vi er villige til at have et langsigtet samarbejde med dig, hvis du er engroskunde, velkommen til at spørge os til den bedste pris, vi lover, det produkt, pris og logistik priserne vil være de bedste.

Package: 1*for Samsung Galaxy J2 Prime G532 LCD-Display 1*9pcs Værktøjer, Hvis du er tilfreds med vores produkter , skal du bare give os fem stjernet positiv feedback (det er ikke nødvendigt at vise fotos i feedback -)

Påmindelse

1. Ingen instruktioner til denne liste 2. Dette er ikke en nem opgave for nogen, der har nogen erfaring overhovedet.

3. Vi vil ikke være ansvarlig for eventuelle skader på din mobil/mobil-telefon, som du kan forårsage under installation af reservedele

4. Det er nødvendigt og vigtigt at tage en video, når du pakker pakken, og det vil være en gyldig dokumentation, når du modtager beskadiget lcd-skærme.Hvis du ikke kan give den video, vi kunne ikke tro det er beskadiget i transit, og vi vil ikke være ansvarlig for eventuelle skader tilfælde.

Forsendelse Politik:

Vi vil være i stand til at få dem sendt via DHL, UPS, FEDEX, EMS, Romannet.dk Standard Forsendelse på dit valg.Eller vi kan tilbyde dig den mest økonomiske og sikreste forsendelsesmetode.Vores mål er at få din ordre, kontakte dig på bedste måde, du kan lide.

* DHL,UPS og Fedex tager normalt 7-10 dage at nå frem til dig.

* EMS-normalt når frem til dig i 10-15 dage.

* Wuyou luftpost normalt nå ud til hele verden i 15-30 dage

Vi kan ikke levere til P. O Box ' s, og vi kan ikke levere uden din kontaktperson telefonnummer.At sørge for, telefon og adresse som du har givet, er rigtige, vil vi kun levere til den adresse, du har tilbage i Romannet.dk system.

Garanti & Returret:

1. Alle produkter bliver testet inden levering, med særlige instrumenter eller bundkort for at sikre, at arbejde.

2. Alle de produkter ,100% helt nye og nøje testet før shipemt,Bedes du underrette os INDEN for 3 DAGE efter modtagelsen af pakken, hvis du er utilfreds med produkter (Virkelige billede og andre beviser, som skal være givet),så vil vi tilbyde udskiftning eller refusion, hvis produkterne ikke er som beskrevet.

3. Hvis elementet er din prossession mere end 7 dage ,anses anvendes /second-hand ,vil vi Kun tilbyde udskiftning af tjenesten, efter at vi får din vare, der skal returneres .

Fast kvotetildeling:

1.Hvorfor bør du stole på os?

Vi sælger kun produkter af høj kvalitet, kunderne behøver ikke bekymre dig om kvaliteten af vores produkter.Vores fordele er af god kvalitet og top service.

2.Kan det være afsendt til mit land

Vi kan skibet elementer 98% lande i verden.hvis dit land ikke kan blive valgt på Romannet.dk , pls tale til os.

3.Hvor lang tid tager det at nå frem?

Generelt vil vi arrangere forsendelse inden for 1-7 hverdage, når betalingen er bekræftet, og vi samarbejder med DHL, UPS, TNT, FEDEX (5-7dage), og EMS (13-30 dage).Men vær venlig at forstå os, hvis der er en vis forsinkelse på grund af noget, som er ude af vores kontrol.

4.Skal jeg betale told?

vi behøver ikke at betale nogen afgift af Skat .Prisen på Romannet.dk omfatter ikke told og gebyr, hvis det sker, køber skal betale det af sig selv.Hvis du ikke er enig, bedes du må ikke købe, for at undgå problemer .Den told, der opkræves af importerende lande.Men vi kan ikke kontrollere dette, vil vi hjælpe dig med at erklære en lavere værdi i tolden.Derfor er de fleste af vores kunder ikke behøver at betale told eller bare betale par.Hvis du har særlige krav til deklarerede værdi, venligst forklare os, når du placerer ordrer.Ellers vil vi vise mindre værdi som normale, hvis vi har viden om dit land told, eller viser vi den rigtige værdi, hvis vi ikke har viden om dit land told.Vi vil forsøge det bedste for at hjælpe vores indkøber til at minimere risikoen for at betale Skat.


 • Skærm: > 3"
 • Touch-Skærm Type: Kapacitiv Skærm
 • Display Opløsning: 960x540
 • Model-Nummer: For Samsung Galaxy J2 Prime G532
 • QC: Test LCD-skærmen, før skibet
 • Opløsning: 540 x 960 pixels 16
 • Størrelse: 5.0 inches 68.9 cm2 (~66.0% screen-to-body ratio)
 • Type: PLS TFT kapacitive touchscreen, 16M farver
 • Funktioner: Ingen Døde Pixel Kvalitet AAA
 • LCD-Kit: Ja
 • Kompatible Mærker: Samsung
 • Mærke: ZHZAnmeldelser

Fcmachado1
2020-10-10
5/5
top